Pålidelig Tømrer Særslev

Skal du bruge en pålidelig tømrer i Særslev til en renovering, gulvlægning eller andet? Så kan vi hjælpe dig! Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver for vores kunder, med stor tilfredshed til følge. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud på din tømreropgave.

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Kvalitetsløsninger og tilfredse kunder - Din tømrer i Særslev

TTCbyg tilbyder professionelt tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi kan udfører en bred vifte af forskellige opgaver, og kan helt sikkert os klare din! 

Nedenstående kan du se nogle af de opgaver vi løser for vores kunder:

  • Renovering (køkken, tilbygning m.m)
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer/døre
  • Tagrenovering/tagarbejde

Har du en anden tømreropgave end en af de ovenstående, så kan vi helt sikkert også løse den for dig. Kontakt os uforpligtende, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave.

Hvorfor skal du vælge TTCbyg?

Vi en professionel tømrervirksomhed med mange års erfaring i branchen. Kunderne er altid i fokus, og vi tilbyder skræddersyet tilbud, ud fra jeres ønsker og behov. Gennem løbende dialog for vi jeres ønskede slutresultat, uanset om det nyt køkken, gulv m.m. 

Virksomheden er beliggende i Otterup, men vi udfører vores services på hele Fyn. Vi overholder altid vores aftaler, og der kommer aldrig uforventende ekstra gebyrer på vores service.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Tømrerfirma i Særslev for private og erhverv

Uanset størrelsen på projektet, så vi det rette tømrerfirma for jer. Vi løser opgaver for både private og erhverv til konkurrencedygtige priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!

Hvis der skal løses flere forskellige tømrer projekter samme sted, så finder vi i fællesskab ud af en løsning, som passer til jeres ønsker. Vi er fleksible i forhold til tidspunkter og arbejdsopgaver.

Lyder vi som den rette virksomhed for jer? Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 og på mail info@ttcbyg.dk.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Modtag et tilbud på en professionel tømrer i Særslev eller omegn

Har du spørgsmål til vores service eller ønsker du modtage et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk. Vi er din professionelle tømrer på Fyn!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!