Tømrer Otterup & omegn

Tømrermester Trine Callesen er din erfarne og pålidelig tømrer i Otterup & omegn! Vi udfører en lang række opgaver, med alt indenfor renovering, nye vinduer, køkkenmontering og meget mere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt!

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Din tømrer i Otterup og omegn

Jeg har været længe i branchen og udfører derfor en lang række forskellige tømreropgaver. Herunder kan du se eksempler på nogle af de opgaver, jeg som tømrer i Otterup kan hjælpe dig med:

  • Renovering af køkken, tilbygning m.m.
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer & døre
  • Tagrenovering & tagarbejde

Har du et projekt i Otterup, som du har brug for en tømrer til, men som ikke er på listen? Kontakt mig endelig, så tager vi en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Tømrer i Otterup for både private og erhverv

Hos Tømrermester Trine Callesen hos TTC Byg i Otterup udfører jeg opgaver for både private og virksomheder. Kontakt mig, så tager vi en dialog om, hvad dine behov er. Ud fra det kan jeg skræddersy den rette løsning til dig. Jeg tilbyder professionel rådgivning, så du ender med et resultat, der lever op til både dine ønsker og behov.

Jeg er hverken den billigste eller dyreste tømrer i Otterup og omegn, men du er garanteret en kvalitetsløsning, som vil holde i mange år. Priserne afhænger af både materialer, omfanget af opgaven og selve servicen, så jeg skræddersyr alle projekter.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Vores tømreropgaver strækker sig over hele Fyn!

Min tømrervirksomhed holder til i Otterup, men jeg løser opgaver på hele Fyn. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, jeg også kører til dig.

Vælg TTC Byg og få en tømrer fra Otterup med erfaring og pålidelighed. Jeg kan løse stort set enhver tømreropgave, du har brug for.

Hos mig er du i centrum, og jeg lægger stor vægt på din kundetilfredshed. Jeg sætter stor pris på mine stamkunder og muligheden for at følge dem gennem deres projekter. Jeg sikrer, at du modtager det slutprodukt, du ønsker dig, ved løbende at være i dialog med dig. Det er vigtigt for mig.

Kontakt din tømrer i Otterup

Kontakt TTCbyg i dag og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.

Har du spørgsmål til vores opgaver, service eller andet sidder vi altid klar til at tage en snak med dig.

Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk.