Tømrer Otterup & omegn

Tømrermester Trine Callesen er din erfarne og pålidelig tømrer i Otterup & omegn! Vi udfører en lang række opgaver, med alt indenfor renovering, nye vinduer, køkkenmontering og meget mere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt!

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Din tømrer i Otterup og omegn

Vi har været længe i branchen og udfører derfor en lang række af forskellige tømreropgaver. Herunder kan du læse eksempler på nogle af de opgaver, vi kan hjælpe dig med:

  • Renovering af køkken, tilbygning m.m.
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer & døre
  • Tagrenovering & tagarbejde

Har du et projekt i tankerne, som du skal bruge en tømrer til, men som du ikke kan se på listen? Du må endelig kontakte os, så tager vi en snak om hvordan vi stadig kan hjælpe dig.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Tømrer i Otterup for både private og erhverv

Hos Tømrermester Trine Callesen hos TTCbyg udfører vi opgaver for både private og virksomheder. Kontakt os og sammen taget vi en dialog om hvad jeres behov er. Ud fra det kan vi skræddersyer den rette løsning til dig. vi tilbyder dig professionel rådgivning så du ender ud med det resultat som lever op til både ønsker og behov.

Vi skræddersyer alle vores projekter da priserne vil afhænge af både materialer, omfanget af opgaven og selve servicen. Vi er hverken den billigste eller dyreste tømrer i Otterup og omegn, men hos os er du garanteret en kvalitetsløsning, som vil holde i mange år!.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Vores tømreropgaver strækker sig over hele Fyn!

Tømrervirksomheden holder til i Otterup, men vi løser opgaver på hele Fyn. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om vi også kører til dig.

Vælg TTCbyg og få en tømrer fra Otterup med erfaring og pålidelighed. Vi kan løse stort set lige den tømreropgave du har brug for.

Hos os er du i centrum, og vi lægger meget stor vægt på din kundetilfredshed. Vi sætter stor pris på vores stamkunder og muligheden for at følge dem gennem deres projekter. Vi sikre os at du modtager det slutprodukt, du ønsker dig, ved løbende at være i dialog med dig. Det er vigtigt for os.

Kontakt din tømrer i Otterup

Kontakt TTCbyg i dag og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.

Har du spørgsmål til vores opgaver, service eller andet sidder vi altid klar til at tage en snak med dig.

Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk.