Om firmaet

Den gode håndværkeroplevelse

Mit løfte til dig er, at du altid får en god håndværkeroplevelse.

Den gode håndværkeroplevelse består først og fremmest af et håndværksmæssigt godt slutresultat, men for at resultatet skal blive bedst muligt for dig, så er dialogen og rådgivningen inden og undervejs mindst lige så vigtigt.

Der findes flere løsninger på samme opgave, men det der er rigtigt for den ene er ikke det samme for en anden. Materialevalg, placering af eksempelvis vinduer, finish mv. er vigtige ting at være bevidste om.

Derudover så kan der være fradrag, som kan spare dig for penge – eksempelvis kan du få et fradrag for løsninger, der gør dit hus mere energivenligt.

Derfor blev jeg tømrer i en alder af 34 år

Jeg besluttede mig for at blive tømrer i en alder af 34 år og det var et valg med hjertet. Da jeg i 1994 tilmeldte mig antropologstudiet ved Århus Universet var det ikke en fremtid som tømrermester jeg så for mig.

Men sideløbende med mit studie arbejdede jeg som gartnerimedhjælper og det var med nød og næppe, at jeg fik afsluttet min bachelor.

Jeg trives simpelthen bedre med at bruge min hænder.
Min vej til tømrerfaget kom helt naturligt. Jeg har arbejdet på gartneri i mange år og da jeg flyttede til USA i 1998 arbejdede jeg som anlægsgartner og blev hurtigt alt-mulig-kvinde på et hotelresort. I 2005 vendte jeg retur til Danmark og gik i lære som tømrer.

Artikel i Byggeriet

I februar 2017 blev der skrevet en portrætartikel om mig i magasinet Byggeriet. Magasinet er skrevet af Dansk Byggeri, som er en arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Heri kan du læse lidt om hvem jeg er, og hvordan det hele startede. 

Desuden kan du læse lidt om mine værdier, og hvordan det var at blive kvindelig selvstændig tømrermester i en alder af 34 år.

Jeg kan give kunderne noget personlighed og en god dialog. Det er mit mål, at der skal være så stor tillid og så god kommunikation mellem os, at der ikke er nogen overraskelser for kunden, når projektet er slut.

Læs hele artiklen her

Fyens.dk Artiklen