Tømrer Særslev

Skal du bruge en pålidelig tømrer i Særslev til en renovering, gulvlægning eller andet? Så kan vi hjælpe dig! Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver for vores kunder, med stor tilfredshed til følge. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud på din tømreropgave.

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Kvalitetsløsninger og tilfredse kunder - Din tømrer i Særslev

Hos TTCbyg tilbyder vi professionelt tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser i Særslev og omegn. Vi udfører en alle typer tømreropgaver og kan helt sikkert os klare din! 

Nedenstående kan du se nogle af de opgaver, vi løser for vores kunder i Særslev og omegn:

  • Renovering (køkken, tilbygning m.m)
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer/døre
  • Tagrenovering/tagarbejde

Har du en anden tømreropgave end en af de ovenstående, så kan vi helt sikkert også løse den for dig. Kontakt os hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave, så kommer vi forbi dig i Særslev og ser på opgaven. 

Hvorfor skal du vælge TTCbyg?

Hos TTC Byg er vi en tømrervirksomhed med mange års erfaring, og vi garanterer godt håndværk. Dine behov er i fokus hos os, og vi tilbyder tømrerløsninger skræddersyet efter dine drømme og ønsker. Gennem løbende dialog sikrer vi, at dine projekter, uanset om det er et nyt køkken, gulv eller andet, bliver præcis som du ønsker.

Virksomheden er beliggende i Otterup, men vi arbejder på hele Fyn. Derfor kører vi også gerne til Særslev for at hjælpe dig med dine tømreropgaver. Vi overholder altid vores aftaler, og du vil aldrig opleve uventede ekstragebyrer hos os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi stræber efter at levere en service, der overgår dine forventninger.

Særslev - Din lokale tømrer

Tømrermester Trine Callesen hos TTCByg er din lokale tømrer i Særslev, altid klar til at hjælpe dig med alle typer tømreropgaver. Vi er et af de mest betroede tømrerfirmaer i området. Med vores personlige og dedikerede tilgang kan du trygt lade os håndtere dine tømrerprojekter i Særslev.

Vi udfører professionelt tømrerarbejde og dækker hele Fyn. Uanset om du har brug for renovering, nybyggeri eller andre tømreropgaver, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en pålidelig og professionel service i Særslev.

Tømrerfirma i Særslev for private og erhverv

Uanset størrelsen på din projekt, er vi det rette tømrerfirma for dig. Vi løser alle tømreropgaver for både private og erhverv til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du flere forskellige tømrerprojekter samme i Særslev eller omkring liggende byer? Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker. Vi er fleksible med tidspunkter og arbejdsopgaver.

Selvom vi ikke er baseret i Særslev, er vi klar til at hjælpe dig med dine tømreropgaver. Lyder vi som den rette tømrer for dig? Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Modtag et tilbud på en professionel tømrer i Særslev eller omegn

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk. Vi er din professionelle tømrer på Fyn og vi er klar til at hjælpe dig i Særslev!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!