Tømrer Fyn

Tømrermester Trine Callesen kører på hele Fyn. Vi udfører en lang liste af forskellige tømreropgaver. Læs mere om vores arbejde og hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os endeligt ved spørgsmål eller rådgivning.

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Din tømrer på Fyn

Listen med vores services er lang for vi har været i branchen i mange år. Herunder finder du en række eksempler på hvad vi kan udføre for dig:

  • Renovering af køkken, tilbygning m.m.
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer & døre
  • Tagrenovering & tagarbejde

Skal du have udført et stykke arbejde, som du ikke kan finde på listen? Kontakt os alligevel og fortæl os om dine ønsker og behov. Jeg er sikker på at vi sagtens kan hjælpe dig!

Tømrermester i Otterup udført renovering af stue i bolig

Tømrer på Fyn for både private og erhverv

TTCbyg varetager tømrerarbejde for både private og virksomheder. Vi tager udgangspunkt i det arbejde du har behov for at få udført og præsenterer derefter et skræddersyet tilbud til dig.

Vi udarbejder altid et skræddersyet tilbud til vores kunder. Dette gør vi fordi prisen altid kan variere alt efter hvilken materialer der bruges, omfanget af opgaven og selve servicen.

Vi ønsker at give dig et slutprodukt som du kan få glæde af i mange år fremover.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Lad os løse dine tømreropgaver!

Tømrermester Trine Callesen og TTCbyg kører på hele Fyn. Vi holder til i Otterup, men kommer gerne til dig! Derfor er vi din lokale tømrer på Fyn. Vi kan løse samtlige tømreropgaver. Er du i tvivl, kan du altid ringe til os.

Hos os er kunden i centrum og vi ønsker kun at du er tilfreds. Vi elsker at arbejde med stamkunder og udføre jeres fremtidige projekter. Derfor er din kundetilfredshed vigtig for os!

Gennem åben kommunikation, holder vi dig opdateret med dig projekt. På den måde får du et færdigt kvalitetsprodukt, du kan være tilfreds med.

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Kontakt din tømrer uforpligtende i dag

Vi vil rigtig gerne give dig et tilbud på din næste tømreropgave. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud! Kontakt os på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk. Vi er din professionelle tømrer på Fyn!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!