Tømrer i Korup og omegn

Din professionelle tømrer i Korup og omegn – skal du i gang med et større eller mindre byggeprojekt, og har brug for en erfaren, pålidelig tømrer? Så er TTC Byg den rette virksomhed for dig! Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kan udfører en bred vifte af tømreropgaver. Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud på dit projekt.

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Bred vifte af tømreropgaver - Din Tømrer i Korup og omegn

Vi har mange års erfaring med både mindre og større byggeprojekter. Nedenstående kan du se et udvalg af de services vi udfører:

  • Renovering (køkken, tilbygning m.m)
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer/døre
  • Tagrenovering/tagarbejde
Når du vælger TTC Byg er du garanteret kvalitetsløsninger og en pålidelig tømrer til varetagelse af dit projekt. Vi udfører skræddersyet tømreropgaver for både det private og erhverv. Vi rådgiver, vejleder og står for selve udførelsen. Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud!
Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Fokus på høj kundetilfredshed

Kunderne er altid i fokus, og gennem løbende dialog sikre vi, at i for det slutresultat som i drømmer om. I for et skræddersyet tilbud ud fra jeres specifikke ønsker, og vi vejleder jer til, at vælge den bedste løsning. TTC Byg bruger udelukkende kvalitetsmaterialer til udførelsen af byggeprojekter.

Virksomheden er beliggende i Otterup, men vi kører på hele Fyn og udfører kvalitets resultater for vores kunder.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Kontakt os uforpligtende i dag, for et tilbud på en tømrer i Korup og omegn

Har du nogen spørgsmål til vores services eller ønsker du modtage et tilbud på dit projekt? Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig! Vi kan kontaktes på tlf. +45 26 35 65 39 og på mail info@ttcbyg.dk.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!