Tømrer i Søndersø

Erfaren og pålidelig tømrer i Søndersø og omegn – udfører en bred vifte af arbejdsopgaver inden for faget. Alt fra kontor renovering til gulvafslibning! I vil modtage professionel rådgivning, vejledning og selve udførelsen. Kontakt mig uforpligtende i dag, hvis du ønsker et tilbud på dit projekt.

Et tømrerfirma på Fyn med mange talenter og ydelser

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Med mine mange års erfaring indenfor branchen løser jeg alle typer af tømreropgaver i Søndersø og omegn.

Jeg hjælper dig blandt andet med tømreropgaver som:

  • Renovering (køkken, tilbygning m.m)
  • Køkkenmontering
  • Gulvlægning
  • Nye vinduer/døre
  • Tagrenovering/tagarbejde
Har du et andet tømrer projekt der ikke nævnes på listen, som du står i Søndersø mangler hjælper til? Så er du meget velkommen til at kontakte mig – så finder vi en løsning.
Tømrermester i Otterup udført renovering af stue i bolig

Tømrer i Søndersø for både private og erhverv

Med TTC Byg får du altid skræddersyede løsninger til dit projekt i Søndersø – uanset om du er privatperson eller virksomhed – sådan sikrer jeg gennemsigtighed, og at du får præcis det resultat, du drømmer om. Desuden står jeg klar til at give professionel rådgivning om, hvad der vil være den bedste løsning for dig.

Prisen for en tømreropgave afhænger af flere parameter, herunder materiale, omfanget af projektet m.m. Derfor kommer jeg altid forbi dig i Søndersø og giver en professionel vurdering, inden jeg udarbejder tilbud på dit projekt – sådan sikrer vi nemlig den gode service og mindsker ekstragebyrer.

Lokalt håndværk - Det kan du stole på det

Hos Tømrermester Trine Callesen er vi stolte over at være et af de mest betroede tømrerfirmaer i Søndersø og på hele Fyn. Vi udfører professionelt tømrerarbejde og dækker alle byer på Fyn. Med vores personlige og dedikerede tilgang kan du trygt lade os håndtere dine tømrerprojekter.

Vi leverer tømrerarbejde, som både du og vi kan være tilfredse med. Vores service omfatter rådgivning og vejledning gennem hele projektet, fra start til slut. Vi anbefaler kun løsninger, vi selv ville vælge, hvilket sikrer dig høj kvalitet og pålidelighed.

Mit tømrerfirma på Fyn har fokus på dine behov!

Løser tømreropgaver på hele Fyn

Min virksomheden TTC Byg har kontor i Otterup, men jeg løser tømreropgaver på hele Fyn inklusiv Søndersø. Når du vælger TTCbyg, så du garanteret en erfaren og pålidelig tømrer, som kan løse stort set alle opgaver – uanset hvor på Fyn du måtte befinde dig. 

Hos mig er du altid i centrum, og jeg lægger stor vægt på høj kundetilfredshed, så du har lyst til at bruge mine tjenester igen næste gang. Gennem løbende dialog sikrer jeg, at du får det slutprodukt, du drømmer om!

Tømrermester i Otterup udfører køkkenmontage i bolig

Kontakt os uforpligtende i dag, hvis du mangler en tømrer i Søndersø eller omegn

Har du spørgsmål til vores service eller ønsker du modtage et uforpligtende tilbud? Kontakt os mig i dag på tlf. +45 26 35 65 39 eller på mail info@ttcbyg.dk – jeg står klar til at besvare alle dine spørgsmål og kommer også gerne forbi i Søndersø eller omegn.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud!